top of page

Een Ademcirkel

 

Wil je vrijer en meer aanwezig in het leven staan, vol kracht en in contact met jezelf? Ga dan mee op Ademreis: want je eigen adem is de sleutel tot meer verbinding, heling en transformatie.

Welke delen van jezelf wil jij verkennen en transformeren?

Een bewust verbonden adem opent naar dat wat diep van binnen in ons leeft. Ademwerk is een krachtige methode om levensvragen, thema's waar je mee worstelt of intenties voor persoonlijke en spirituele groei te onderzoeken. Deze prachtige techniek brengt je (weer) in verbinding met je lichaam en je gevoel. Het helpt om diepe spanningen, oude patronen, verdrongen emoties, (on)bewuste overtuigingen laag voor laag los te laten.

Wat mag jij loslaten?

Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademwerk kun je beschouwen als een echte hartopener. Deelnemers ervaren na een Ademsessie vaak meer helderheid, rust en aanwezigheid.

Tijdens een gezamenlijke Ademcirkel doorleeft ieder zijn eigen uniek proces. Door samen te komen in een cirkel en als één groep te ademen ondersteunen en versterken we elkaar. Dit schept een gevoel van diepe verbondenheid met en herkenning in de ander.

De Ademcirkel is in een klein groepje van maximaal 6 personen. Tijdens de Ademsessie wordt gebruik gemaakt van drukpunten om je te begeleiden en te ondersteunen.

Voor deelname is een basisniveau van fysieke fitheid en mentale gezondheid vereist. Contra-indicaties zijn: epilepsie, glaucoom of loslatend netvlies, hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, na hersenbloeding of -infarct, recent ongeval of operatie, psychische problemen (nu of in het verleden), en zwangerschap. Laat Dennis vantevoren even weten als je een (andere) medische aandoening hebt.

Dennis geeft deze Ademcirkel. Hij is een gecertificeerd ademcoach en heeft veel ervaring. Lees meer over hem hier.

Praktisch

Meenemen:

makkelijke zittende kleren

yogamat (we hebben ook matten in de studio)

een deken

flesje water

pen en papier

Deelname aan de Ademcirkel kost €35 (€30 voor studenten) en duurt 2 uur.

De eerstvolgende Ademcirkel is gepland op vrijdag 18 november van 19:30-21:30.

bottom of page