top of page
Portret_4_Dennis_Ella_Elisabeth-1365x2048.jpg
Over Dennis
 

Tijdens mijn studie biomoleculaire wetenschappen in Utrecht kwam ik in een Utrechtse werfkelder voor het eerst in aanraking met yoga. Ik was niet op slag verkocht; het duurde even voor ik mijn vorm van yoga had gevonden. In een andere werfkelder stuitte ik op Ashtanga Vinyasa Yoga. Daar ging mijn hart letterlijk en figuurlijk sneller van kloppen.
 

De daaropvolgende jaren wijdde ik mijzelf volledig aan de beoefening van Ashtanga yoga. Een aantal keer ben ik naar India gereisd om in Mysore de nuances van de sequences te leren.
Ik volgde daar twee Teacher Trainings: in 2017 Hatha Yoga Therapy (300hrs) en in 2019 Prana Vidya Intensive (300hrs).

De afgelopen jaren is mijn practice veranderd. Ik ben meer gaan openstaan voor het brede scala dat yoga te bieden heeft. Daarmee is zowel mijn beoefening als mijn houding naar mezelf zachter geworden.

Mijn yoga beoefening stem ik nu af op mijn behoeftes: van het dynamische Ashtanga tot het kalme Yin, subtiele pranayama, en alles ertussen in.
 

Naast het geven van yogalessen ben ik werkzaam als Shiatsutherapeut en Ademcoach in mijn eigen KIEM praktijk. Met de adem als rode draad die begonnen is met yoga.
Hopelijk tot gauw op de mat bij de Ashtanga yoga of bij een van mijn ademcirkels!

Warme groet, Dennis

Kijk in het lesrooster wanneer Dennis lesgeeft

bottom of page