top of page
Femke_profile_edited.jpg
Over Femke

 

Tijdens mijn intensieve en stressvolle studieperiode vond ik altijd mijn rust in yoga. Na het behalen van mijn diploma wilde ik me meer verdiepen in deze wereld en heb ik mijn Vinyasa en Yin Yoga opleidingen gevolgd. 

 

Als kind heb ik veel geturnd en gedanst naast andere sportieve hobby’s. Ik hou er ontzettend van om het lichaam uit te dagen en de volledige potentie eruit te halen. In combinatie met meditatie en yoga filosofie geeft het mij meer balans en rust. Ik hoop deze manier van doen en denken met anderen te delen, zodat we samen meer in het heden staan en dankbaar zijn voor alles om ons heen.

 

Tijdens mijn Vinyasa Yoga lessen zullen we meer focussen op de lichamelijke uitdaging en het bewegen in combinatie met bewuste ademhaling. Bij Yin Yoga zoeken we de rust op terwijl we onze onderliggen weefsels en gewrichten soepeler maken. Hierbij zijn ook meditatie en mindfulness een groot onderdeel van de les en je mentale welzijn.

 

 

Naast het geven van yogalessen werk ik ook in Maastricht als marketing manager en vind ik de combinatie en afwisseling erg leuk. In mijn vrije tijd houd ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ervaringen op te doen, dichtbij of in het buitenland.

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en kijk ernaar uit samen onze weg naar bewustwording te bewandelen.

Bekijk het lesrooster voor Femke's lestijden.

bottom of page