Over Monique

Mijn loopbaan begon als groepsleidster in oa de kinderopvang.

Het fijne hiervan vond ik dat ik de vrijheid had om een bepaalde sfeer neer te zetten en individuen samen te brengen in een fijne energie.

 Mijn passie voor beweging, muziek en het lichaam is aangewakkerd door het beoefenen verschillende dansstijlen, nu en eerder in mijn leven (Flamenco,oriëntaalse dans en salsa).

Van daaruit ben ik yoga gaan beoefenen,
 In 2009 ben ik in het yogales geven “gerold”, en ben verschillende docentenopleidingen poweryoga/flowyoga gaan volgen ter verdieping.
Naast opleidingen en workshops, is mijn eigen dagelijkse yogapractise misschien nog wel de meest intensieve opleiding.

 In mijn  yogalessen  staat flow, ontspanning, ademhaling en bewustwording  centraal. En natuurlijk mag hierin een fysieke uitdaging zitten. 
Vanuit het lesgeven in yoga ben ik in contact gekomen met Thaise Yogamassage, en de stap naar de opleiding voor massage therapeut  was vandaar uit snel gemaakt. Zowel in het lesgeven, als in het masseren probeer ik mensen  de ervaring te geven om  dichter bij zichzelf te komen. 


Naast mijn professionele passies heb ik ook een grote liefde voor mijn tweelingdochters en het eiland Ibiza. Hier kan ik mijn hart ophalen aan de ruige natuur, de rotsen, de zee en de ruimte die ik daar ervaar.

 

Namasté

 

Monique

Bekijk het lesrooster voor Monique's lestijden.