top of page

Praktische info

Yoga in de studio

 • Neem je eigen matje mee. Er zijn een paar reserve matjes in de studio.

 • Kleding: makkelijk zittende kleding en geen schoenen (op sokken op of blote voeten kan allebei).

 

Bereikbaarheid

 • Parkeren kan in de Frankenstraat, voor de deur.  Na 18:00 is het daar gratis parkeren (behalve donderdagavond). Overdag kost het eerste uur 20 cent. Gratis parkeren overdag kan bij AH aan het Koningsplein (3 minuten lopen).

 • Er is een fietsenrek voor de deur.

 

Yoga in het park

 • Als het goed weer is in de zomer, zijn de lessen op zondagochtend 10u en woensdagavond 19u buiten in het park. Een idyllische, rustige plek met veel ruimte, en schaduw als dat nodig is. Het is het park in Limmel, achter de hotelschool. De ingang van het park ligt aan het einde van de Masadastraat. Je kan gratis parkeren in de wijk, en met de fiets kun je het park infietsen.

 • Neem je eigen matje mee.

 • Alle info op yoga in het park

 

Yoga online: Live lessen via Zoom

 • Alle lessen zijn ook te volgen via Zoom.

 • Installeer Zoom, dit is gratisop je smartphone/tablet via de app-store of Google-Play; op je laptop via https://zoom.us/

 • Je krijgt de link naar de les een half uur voor de les begint per email. De link staat ook in momoyoga vanaf een half uur voor de les begint (alleen te zien als je voor de les bent ingeschreven). Dus als je minder dan een half uur voor de les begint je inschrijft, krijg je geen mail meer met de link; in momoyoga kan je dan doorklikken naar de les. 

 • Tien minuten voor de les begint gaat de online studio open.

 • Is er een probleem met de link of iets anders? Stuur mij een bericht of een mail, tot 5 minuten voor de les begint.

Abonnementen en het boeken van lessen

 • Zowel met een abonnement als met een strippenkaart kan je komen op de dag en de tijd dat het je uitkomt. Je hoeft je dus niet vast te leggen voor een vaste dag of tijd. Meld je via de app of de site aan voor een plek in de les.

 • Als je een maandabonnement hebt en je kan een keer een week niet, kan je in dezelfde maand een andere week twee keer komen. Op deze manier kan je de lessen in de maand zelf indelen. Dit moet wel binnen dezelfde maand (een maand begint in dit geval op de datum dat je maandabonnement ingaat).

 • Meld je aan voor de les via je account bij Momoyoga. Dat kan op de computer (www.momoyoga.com/aruna-yoga-maastricht) of via de app 'momoyoga'. Voor nieuwe yogi’s: klik op ‘nieuwe yogi’ of stuur even een mail naar Tanja: info@aruna-maastricht.nl

 • Mocht je toch niet naar de les kunnen komen: tot de les begint kan je je ook weer uitschrijven voor een les, via je account bij Momoyoga.

 • Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit kan je niet zelf regelen in Momoyoga. Stuur daarvoor een mail naar Tanja op info@aruna-maastricht.nl. Doe dit minstens een week voor de lopende maand eindigt, dan wordt het voor de eerstvolgende maand opgezegd.

Informatie voor als je wilt beginnen met yoga

Een proefles is gratis; meld je aan als nieuwe yogi of stuur een mail. Even bellen kan natuurlijk ook.

 

Wij raden je aan te beginnen met hatha yoga, gentle flow yoga of vinyasa yoga. Hatha yoga is voor alle leeftijden en als je rustige yoga zoekt; vinyasa yoga als sportievere flow yoga je meer aanspreekt. Gentle flow yoga zit daar tussenin.

Je keuze kan ook afhangen van leeftijd, conditie, blessures, of gewoon waar je je nu goed bij voelt. Er zijn yogi's die voorkeur hebben voor één stijl; er zijn er ook die afwisselen. Kortom: probeer een yogavorm en kijk of die bij je past.

Als je onzeker bent over een bepaalde blessure, neem gerust vantevoren contact op, of laat het de docent weten voor de les.

Er zijn bij yoga geen niveaus; je kan altijd instappen.

Als je een eigen mat hebt mag je die meenemen; er zijn ook extra matten in de studio. Verder neem je het best makkelijk zittende kleren mee. Je kan je in de studio omkleden als je wilt.

Bedrijfsgegevens

Aruna Maastricht

Frankenstraat 122

6224 GS Maastricht

info@aruna-maastricht.nl

tel nr 06 15151180

www.aruna-maastricht.nl

 

rekeningnummer

NL14KNAB0259783889 t.n.v. Aruna Maastricht

 

KvK nummer 

63196980

Blijf op de hoogte van nieuwe initiatieven, wijzigingen in het lesrooster en volg de laatste nieuwtjes bij Aruna Yoga Maastricht.

bottom of page