top of page

Aruna Yoga Maastricht lanceert nieuwe website


Met de nieuwe website proberen we alle informatie zo goed en duidelijk mogelijk weer te geven.

Binnenkort starten we met een blog voor nieuwsberichten en extra informatie. Reacties op het blog zijn altijd welkom (en leuk).

Ook vragen die je hebt met betrekking tot de yoga kun je altijd stellen op het blog!


Ruim vier jaar geleden, op 1 november 2015, opende Aruna Yoga Maastricht de deuren in de Frankenstraat 122 te Maastricht.

Ik ben trots op mijn studio die ik met hulp van veel mensen heb weten te realiseren!


Bij de start van de studio gaf ik de lessen zelf. Intussen zijn de lessen uitgebreid en is er een gemotiveerd en gekwalificeerd docententeam. Ik ben erg blij met de docenten die nu ook lesgeven bij Aruna Yoga Maastricht. Samen maken wij de studio. We zorgen voor variatie in aanpak en stijl van lesgeven. Bovendien inspireren wij elkaar om nieuwe zaken uit te proberen.


Wat begon met een schrift waarin ik de cursisten opschreef, is sinds eind 2019 veranderd in een praktisch softwaresysteem en een app voor iedereen om lessen te boeken en de inschrijving te beheren.


Het motto is hetzelfde gebleven: yoga is voor iedereen.

Een proefles is daarom gewoon gratis.

Net zoals je pas weet of je jazz muziek mooi vindt als je het een keer hebt gehoord, weet je pas of je yoga leuk vindt als je een keer hebt meegedaan.


Graag je feedback als je tips of opmerkingen hebt om dingen te verbeteren.


Tot gauw op de mat!


Namasté,

Tanja

40 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoe maak je je yogamat schoon

Nu we allemaal thuis yoga doen, kreeg ik de vraag hoe ik mijn yogamat schoonmaak; thuis en in de studio. Dus hier komt het geheime recept: Neem wat koud water en doe er 1 druppel bio allesreiniger in.

bottom of page