top of page

De online yogastudio thuis (2)


De yogastudio thuis! Een plekje inrichten om zelf yoga te doen is toch iets anders dan een plek inrichten waar je fatsoenlijk lessen kan opnemen. Maar eigenlijk zijn we met plezier begonnen de woonkamer hier te veranderen en de online yogastudio vorm te geven.

De vleugel stond op de mooiste plaats in de kamer dus die moest maar aan de kant. Een paar extra lampen erbij, de ramen wassen en ziedaar!

Je moet wat in deze tijden.


En zo hebben wij in 10 dagen tijd al heel wat geleerd.

Ik weet niet hoeveel filmpjes ik opnieuw heb moeten opnemen omdat de wasmachine ging piepen, de koelkast steeds aansloeg, de batterij van mijn iPhone waarmee ik opneem opeens leeg bleek te zijn.. of omdat ik de camera verkeerd had geplaatst waardoor ik maar voor de helft zichtbaar was. Maar ja! Beetje vallen en opstaan hoort erbij.


Intussen worden de filmpjes bewerkt op de computer, heb ik een stukje uit een concert-opname van mezelf toegevoegd als openings- en afsluit-tune. (Naar aanleiding van meerderde vragen: de muziek is van Bernard Andres: Algues voor hobo en harp). Philip, mijn vriend, gaat als hij thuiskomt van zijn werk meteen aan de slag met de filmpjes.


Mochten jullie tips hebben: laat het weten!

En mochten jullie vragen of wensen hebben voor de filmpjes, laat het weten! (de Core Challenge is bedacht vanuit een verzoek van iemand).


Ik hoop jullie gauw weer live te zien, maar vooralsnog: veel plezier op de yogamat thuis met de online yogalessen! Blijf gezond, en gebruik de yoga thuis ook om fit te blijven en al je spieren te blijven bewegen!


Namasté,

Tanja

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoe maak je je yogamat schoon

Nu we allemaal thuis yoga doen, kreeg ik de vraag hoe ik mijn yogamat schoonmaak; thuis en in de studio. Dus hier komt het geheime recept: Neem wat koud water en doe er 1 druppel bio allesreiniger in.

Comments


bottom of page